Portfolio

Wat ik maak is heel divers, naast het illustreren en schilderen, ontwerp ik als grafisch vormgever ook patronen, huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, logo’s, huisstijlen, allerlei drukwerk en websites. In mijn portfolio is hier een selectie van te zien. Heb je een vergelijkbaar idee, of juist iets heel anders nodig waaraan ik een bijdrage kan leveren, neem contact met me op en dan maken we er iets moois van!

Poezen_huwelijkskaart

Werkwijze

Wanneer je één of meerdere illustraties wilt laten maken, voor welk doel dan ook, kun je altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

In overleg komen we tot een mooi op maat gemaakt eindresultaat!

Ik werk met oost-indische inkt, ecoline, waterverf, potlood en mix het liefst allerlei materialen door elkaar en ook digitaal: met Photoshop, Illustrator en Procreate

Kaarten in Opdracht

Diverse kaarten gemaakt voor gelegenheden zoals huwelijk, geboorte, jubileum, verjaardag etc

Patronen