Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het gewicht. In het winkelmandje worden de juiste verzendkosten getoond van de bestelling. Verzenden kan al vanaf € 2,50 binnen Nederland.
De verzendkosten zijn: brief tot 100 gram: € 2.50 / brievenbuspakketje: € 4.50 / pakket: € 7.50 

Bij een bestelling boven de €50,00 worden de producten binnen Nederland gratis bezorgd.

Verpakking
Alle producten worden zorgvuldig ingepakt.

Retourneren
Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact op via info@pawprint.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het retourneren voor de koper.

Voorwaarden werk in opdracht
Op het eindproduct wordt altijd klein pawprint.nl vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal de illustratie mijn intellectueel eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken.